Caving lights manufacture

Menu

ELSPELEO LUNATIC

Ova žarulja ima 10 načina rada (5 različitih načina za svaki odašiljač) koje je lako promijeniti.1226 lumena na poplavi 1226 lumena na licu mjesta, zajedno gotovo 2500 lumena.


35 postavki programa. Djelovanje s okretnim dvosmjernim prekidačem.


Svjetiljka ima ugrađenu memoriju (kad se isključi u bilo kojem načinu rada, lampica će se automatski uključiti u zadnji korišteni način ako se ponovo uključi).


Ovo je pećinska svjetiljka i ne proizvodi nikakvo magnetsko polje.


Autonomija baterije bolja je od bilo koje žarulje u kategoriji,


Najkvalitetnija komponenta iznutra.


Izvrsna za upotrebu u potrazi i spašavanju, pećini, lovu, kanjoningu i svim ostalim aktivnostima na otvorenom.


LED su najnoviji CREE XP-L LED odašiljači u dnevnoj boji bijele boje 5700K, ostali LED odašiljači i kante dostupni na zahtjev.


Svjetiljka ima 4 crvene lampice stanja baterije i nadzor temperature u najvišim modama pri 70 stupnjeva (to će smanjiti snagu na pola ako se žarulja zagrije).


Tijelo je CNC obrađeno za optimalno smanjenje topline, pjeskareno, eloksirano crno, robustan dizajn za ekstremne aktivnosti.


Sustav svjetiljki je lagan, lakši od ostalih sličnih svjetiljki (kutija lampe i baterije sa ćelijama teži samo 490 grama!)


Komplet svjetiljki je potpuno potopljen do -100m sa IP69k


Za dublje mogućnosti ronjenja kontaktirajte nas


Kutija za akumulator potpuno je zapečaćena s O-prstenom pričvršćenim na poklopac.


Paket baterija je li-ion, elektronički zaštićen za pretjerano napunjenje / pražnjenje i koristimo 3 x 18650 ćelije apsolutne vrhunske kvalitete, Samsung, Sanyo ili Panasonic 3500mAh za ukupnu snagu od 10500mAh !!! ng, Sanyo ili Panasonic 3500 mAh ukupne snage 1050